O nama

D.O.O “Galatop”

Profil firme

Galatop Servis se bavi uvozom i prodajom Mercedes-Benz i BMW motora. Svi motori posjeduju odgovarajuću papirologiju i svu dokumentaciju potrebnu za registrovanje vozila. Galatop uz ugovor i fiskalni račun pruža i garanciju za svaki motor! Uz kupovinu ili reparaciju motora Galatop nudi i mogućnost ugradnje istog.

Takođe, Galatop Servis nudi mogućnost uzimanja Vašeg starog motora u račun!

Istorija firme

Galatop d.o.o. počinje sa poslovanjem 2002. godine sa sjedištem u Prijedoru. Firma sa svojim poslovanjem stiče važno prepoznavanje i kroz kratak vremenski period dobija međunarodno priznate certifikate:

  • Certifikat za sustav upravljanja kvalitetom prema EN ISO 9001:2008, uvela ju je Organizacija za standardizaciju (ISO) sa ciljem uspostave međunarodnih zahtjeva za Sustave upravljanja kvalitetom po tačkama odgovornosti uprave, realizaciji kvaliteta proizvoda i odgovornim upravljanjem sredstvima.
  • Certifikat za zaštitu životne okoline prema EN ISO 14001:2004, uvela ju je Organizacija za standardizaciju (ISO) sa ciljem smanjenja rizika od zagađenja životne sredine. Za sam certifikat odgovoran je EMS uspostavlja mehanizme koji vremenom smanjuju ove rizike i broj incidenata i jačaju pouzdanost organizacije u ispunjenju zakonskih, i drugih zahteva zaštite životne sredine.

Politika kvalitete

Galatop d.o.o. utvrđuje ovu Politiku kvalitete radi osiguranja da će motori koje isporučuje ispunjavati iskazane i realne zahtjeve korisnika kao i zahtjeve važećih zakona i propisa.